Svampesauce

Ingredienser

300 gram blandede svampe
1 løg
25 gram smør
1/2 piskefløde
2 spsk. Balsamicoeddike
1 dl Hvidvin
evt. 1 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber

Svampesauce

Denne klassiske svampesovs får ekstra smag når du bruger balsamico eddike.

Sådan gør du:

Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Smelt smørret på en pande uden at det tager farve. Rist svampene i smørret ved god varme til de er gyldne og hæld dem i en gryde.

Tilsæt balsamico eddiken og lad den koge ind på panden sammen med svampene.

Tilsæt fløden og hvidvin og bring i kog. Lad den simre 10-15 minutter.

Hvis du synes saucen bliver for tynd kan du jævne den lidt.

Smag saucen til med salt og peber.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk