Tinas Wonder Suppe

Ingredienser

4 spsk orientalsk karry 3 fed hvidløg
1 løg, hakket
2 porrer
1 dåse flåede tomater
1 liter vand
1 grøntsags boullion
1 dåse ferskner
500 gram store grønlandske rejer
Kinakål
0,25 liter piskefløde
Salt og pebber

Tinas Wonder Suppe

Det hele startede for enden af Virumgårdsvej en mørk vinteraften i et godt slidt køkken godt fyldt med pædagoger.

Se denne aften blev Wonder Suppen for første gang traktret. Det skabte så stot glæde at lysene i alle pædagogernes øjne blev tændte.

Sådan gør du:

Suppe til 4 personer:

Orientalsk karry svitses i oliven olie, derefter tilsættes løg, hvidløg, porrer, vand, flåede tomater, grønsags boullion og halv dåse ferskendsaft.

Suppen simrer i 30 min. og derefter blandes piskefløde og 4 halve ferskner i suppen. Derefter simrer suppen i yderligere 15. min.

Suppen serveres med strimlet Kinakål i bunden af en dyb tallerken, hvorefter suppen hældes over kålen. På suppen drysses kolde rejer - der serveres hjemmebagt flutes til.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk