Fan side
 
 

Ingredienser

4 spsk orientalsk karry 3 fed hvidlg
1 lg, hakket
2 porrer
1 dse flede tomater
1 liter vand
1 grntsags boullion
1 dse ferskner
500 gram store grnlandske rejer
Kinakl
0,25 liter piskeflde
Salt og pebber

Tinas Wonder Suppe

Det hele startede for enden af Virumgrdsvej en mrk vinteraften i et godt slidt kkken godt fyldt med pdagoger.

Se denne aften blev Wonder Suppen for frste gang traktret. Det skabte s stot glde at lysene i alle pdagogernes jne blev tndte.


Sådan gør du:

Suppe til 4 personer:

Orientalsk karry svitses i oliven olie, derefter tilsttes lg, hvidlg, porrer, vand, flede tomater, grnsags boullion og halv dse ferskendsaft.

Suppen simrer i 30 min. og derefter blandes piskeflde og 4 halve ferskner i suppen. Derefter simrer suppen i yderligere 15. min.

Suppen serveres med strimlet Kinakl i bunden af en dyb tallerken, hvorefter suppen hldes over klen. P suppen drysses kolde rejer - der serveres hjemmebagt flutes til.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk