Fan side
 
 

Ingredienser

3 hårdkogte æg
200 g. hytteret
1 tsk karry
1 spsk kapers
salt og peber

Æggesalat - pålæg

Er det noget som hjemmelavet pålæg? Nej, vel? Hjemmelavet pålæg smager af omhyggelighed og minder om de gode gamle dag på landet, hvor solen altid skinnede, græsset var altid grønt og vi legede i vandkanten indtil mormor kaldte os ind til frokost i skyggen under det gamle æbletræ...

Med denne enkle æggesalat vil du oplevet at kommet et stykke af vejen mod de gode gamle dage...

Servér æggesalaten på godt grovt rugbrød med frisk karse på toppen.


Sådan gør du:

Pil og hak de hårdkogte æg. Bland hytteost med karry, kapers, de hakkede æg, salt og peber.

Du vil opleve at æggesalaten er ret fast i konsistensen. det er netop for at du får et dejlig fast stykke mad.

Du kan lave salaten om morgenen og stille den i køleskab indtil frokost. så har du tid til andre gøremål op til frokosten.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk