Fan side
 
 

Ingredienser

1 ds. Tun
1 ds. Tomater
1 lg
1 fed hvidlg
4 spsk. Olie
4 g
Salt, peber, timian, laurbrblade

Tunfiskepat.

Tunfiskepaten er altid god som forret og til frokost, men kan ogs bruges lun som et let aftensmltid.

Den er meget kaloriefattig og er ogs meget billig mad. Ingredienserne er nsten altid noget man har i sit kkken, og den kan derfor hurtigt laves til uindbudte gster.


Sådan gør du:

Hakket lg og hvidlg snurrer i olien og krydderierne og tomaterne tilsttes. Smsimrer i 5 min. og gryden tages af ilden og stilkene fra timian og laurbrblade fjernes.

Tunfisken kommes i og ggene piskes sammen. Det hele rres sammen og kommes i en pateform. Bages ca. 1 time ved 175 grader i ovnen.

Serveres afklet med sauce verte: Mager creme fraiche rrt med hvidlg, citronsaft, salt og peber Tilsttes fintklippede persille, brndkarse og dild.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk