The Pauls Gode stænger

Ingredienser

1 pakke butterdej
Oliven tapanade

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


The Pauls Gode stænger

Er der mon noget så lækkert som en frisk bagt snack, som man byder sine gæster når de ankommer til middagen?

Jeg har på det sidste været på jagt efter 'Gode stænger' og er faldet over disse fra The Paul.

Server evt. med denne opskrift på fantastisk Mojo

Sådan gør du:

Snack til 4 personer

Tag butterdejen ud af køleskabet og rul den ud på bordet. Dæk med bagepapir og rul pladen så tynd du kan. Hvis du ikke lægger et stylle bagepapir over før du ruller vil dejen hænge fast i kagerullen - og det kan vi ikke lide...

Smør en godt lag oliven tapanade over dejen så den dækker godt.

Fold dejel, læg bagepapiret over igen og rul den tynd.

læg nu dejen på køl, evt på frost i mindst et par timer, gerne til dagen efter.

Skær tynde skiver af dejen og bag dem på bagepapir i ovnen i 12-15 minutter - eller til de er brune og sprøde.

 


  
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk