Jakobs sprøde efterårssalat

Ingredienser

2 fennikel
2 store håndfuld jordskokke
2 store håndfuld raddiker/kinaradisse
2 æbler
4 forårsløg
Hele skyllede salatblade, f.eks. krølsalat, escarole eller hjertesalat
Saft af citron
Olivenolien - eller god koldpresset rapsolie
Havsalt
Peber

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Jakobs sprøde efterårssalat

Denne fantastiske salat fik vi serveret i Raadvad da vi var til Hubertusjagt i november. Jakob er kok og leverer normalt maden til festerne i Raadvad, men denne gang skulle vi selv medbringe en ret til buffetten.

Jakob kom med denne dejlige salat - den går rigtig godt til Italiensk krydret inspireret kamsteg, som du finder opskriften på her på Elsker med Kokken.

Sådan gør du:

4 personer, som tilbehør

Fennikel, jordskokker og raddiker snittes i tynde skiver.
De blandes med tern af æbler og fintsnittet forårsløg.

Bland marinade af citronsaft, olivenolie, havsalt & lidt friskkværnet sort peber.
Bland grøntsagene i marinaden.

Anret salaten på de hele salatblade - og kast dig over salaten!


  
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk