2 fennikel
2 store håndfuld jordskokke
2 store håndfuld raddiker/kinaradisse
2 æbler
4 forårsløg
Hele skyllede salatblade, f.eks. krølsalat, escarole eller hjertesalat
Saft af citron
Olivenolien - eller god koldpresset rapsolie
Havsalt
Peber
Denne fantastiske salat fik vi serveret i Raadvad da vi var til Hubertusjagt i november. Jakob er kok og leverer normalt maden til festerne i Raadvad, men denne gang skulle vi selv medbringe en ret til buffetten.
Jakob kom med denne dejlige salat - den går rigtig godt til Italiensk krydret inspireret kamsteg, som du finder opskriften på her på Elsker med Kokken.
4 personer, som tilbehør
Fennikel, jordskokker og raddiker snittes i tynde skiver.
De blandes med tern af æbler og fintsnittet forårsløg.
Bland marinade af citronsaft, olivenolie, havsalt & lidt friskkværnet sort peber.
Bland grøntsagene i marinaden.
Anret salaten på de hele salatblade - og kast dig over salaten!