Fennikelsalat med appelsin og oliven

Ingredienser

2 fennikel
2 store appelsiner
15 oliven
1 friskhakken rødløg
olivenolie
salt og peber

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Fennikelsalat med appelsin og oliven

En dejlig frisk sommersalat fra Italien. Kombinationen af fenniklens lette anis smag, sammen med appelsiner og oliven giver en frisk og lækker salat, som går til diverse kød- og fiskeretter.

Du kan med held servere salaten til diverse italienske kødretter såsom Grissesteg med fennikel og parma fra Norditalien

Sådan gør du:

Skær fennikel i tynde skiver - gem de øverste grønne blade til at pynte salaten med.

Skær appelsinerne ud i filetter - undgå at få den hvide bitre skal med.

Anret fennikel, appelsin, fint hakkede løg og oliven og drys en god olivenolien over salaten.
Drys salt og peber over og server.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk